Zelfdenkende oven van Pelgrim

 

 

De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

 

De bediening van de i-Bake oven van Pelgrim is uniek. Het kleurendisplay is touchscreen en te bedienen met één vingerbeweging. Eenvoudig blader je zo het hele menu door.
 

In deze bijzondere oven zijn standaard maar liefst 65 verschillende ovengerechten voorgeprogrammeerd. Deze gerechten zijn ingedeeld in categorieën zodat je snel het recept van jouw keuze vind. Naast de voorgeprogrammeerde recepten is er in het menu-onderdeel MYbake ook nog plaats voor 120 eigen recepten en bijbehorende bakprocessen.

 

Slim menu 
Het menu van de i-Bake bestaat uit vier verschillende categorieën: SIMPLEbake, AUTObake, PRObake en STEPbake.
SIMPLEbake is een keuzemenu waarin eenvoudige recepten voorgeprogrammeerd staan. Kies een recept en de oven stelt zelf de temperatuur, ovenfunctie en bereidingstijd in.
Met AUTObake heb je keuze uit 65 verschillende voorgeprogrammeerde gerechten, inclusief volledig automatisch gestuurde bakprogramma's, oventemperatuur en ovenfuncties. Een ideale menukeuze voor snelle koks want met een paar navigatiehandelingen kun je al een volledig gerecht maken.
PRObake is ideaal als je zelf het bakproces wilt aansturen. Stel zelf de temperatuur, bereidingstijd en het gewicht in en bepaal zelf hoe je een ovengerecht wilt bereiden.
STEPbake gaat hierin nog een stapje verder. Je kunt hierbij de temperatuur stapsgewijs instellen. Bak een appeltaart bijvoorbeeld de eerste 50 minuten op 160 graden en vervolgens automatisch op 175 graden.

 

Kernthermometer 
Gebruik de kernthermometer van de i-Bake voor bijvoorbeeld visgerechten. Plaats de thermometer eenvoudig in het gerecht en lees op het display van de oven de bereidings- en kerntemperatuur af. Heeft het gerecht de kerntemperatuur bereikt, dan schakelt de oven automatisch uit.

 

Aquaclean 
Naast al deze slimme mogelijkheden beschikt de oven ook nog over een aquaclean functie. Hierdoor is de oven heel eenvoudig te reinigen zonder chemische schoonmaakmiddelen. Zet de aquacleanfunctie aan en de oven stoomt zichzelf schoon. Na het programma hoef je de oven alleen nog maar met een vochtige doek af te nemen en je bent klaar.

 

Daarnaast doet is i-Bake ook prima geschikt om levensmiddelen snel te ontdooien en om borden voor te verwarmen.

 

 Bron: www.welke.nl

Nieuwe kleuren en fronten van Tristar

Tristar introduceert 7 nieuwe kunststof, 3 nieuwe kunststofkleuren met linnenstructuur en 3 nieuwe acryl hoogglans kleuren een update van het folieassortiment met onder ander matte foliekleuren en ook het grepenassortiment is uitgebreid.

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...