Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

 

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu gelakte fronten, 2-zijdig gelakt en 2-zijdig afgerond.

Alle gelakte modellen zullen voortaan 2-zijdig in kleur gelakt worden. Ook worden ze 2-zijdig afgerond. Dit betekent dat de binnenzijde van het front uitgevoerd wordt met een kleine radius. De scherpe overgang naar de binnenzijde van het front is daarmee verleden tijd. Het 2-zijdig lakken geldt voor zowel zijdeglans als hoogglans gelakte modellen.

Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu 2-zijdig gelakte en 2-zijdig afgeronde fronten.

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...