Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

 

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu gelakte fronten, 2-zijdig gelakt en 2-zijdig afgerond.

Alle gelakte modellen zullen voortaan 2-zijdig in kleur gelakt worden. Ook worden ze 2-zijdig afgerond. Dit betekent dat de binnenzijde van het front uitgevoerd wordt met een kleine radius. De scherpe overgang naar de binnenzijde van het front is daarmee verleden tijd. Het 2-zijdig lakken geldt voor zowel zijdeglans als hoogglans gelakte modellen.

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...