Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

 

In de nieuwe catalogus van Tristar keukens hebben zij een prijsverlaging kunnen doorvoeren in hun greeploze kastenprogramma. Tristar heeft de kasten grondig onder de loep genomen en daar kunt u dus nu optimaal van profiteren.

 

Met name de hoge en halfhoge kasten zijn beter op elkaar afgestemd, corpushoogtes en corpusdieptes zijn aangepast en toch zijn ze er in geslaagd een prijsverlaging door
te voeren.

 

De maatvoering van de onderkasten en de hoge kasten is aangepast aan de wensen van de klant. De corpushoogte van de onderkasten is aangepast naar een hoogte van 780 mm. Daarnaast is de corpusdiepte van zowel de onderkasten als de hoge kasten gewijzigd naar een diepte van 575 mm.

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...