Apparatuur

Keukenland Design Zutphen is leverancier van vele bekende merken inbouwapparatuur, ook zijn wij dealer van een aantal gespecialiseerde merken.

 

Om bij ons een goede prijs te ontvangen voor diverse inbouwapparatuur, kunt u ons het beste mailen, bellen of langskomen in de winkel. Wij kunnen u dan direct de gewenste informatie over het product geven en de juiste prijs. Ook als u nog niet weet welk type of merk u zoekt, maar wel bepaalde eisen en wensen heeft kunt u bij ons terecht.

 

Hieronder een selectie van apparatuur welke wij leveren, klik op het logo voor de website van de fabrikant. (dit is slechts een selectie van de vele merken die wij voeren)

 

  
 

Nieuwe kleuren en fronten van Tristar

Tristar introduceert 7 nieuwe kunststof, 3 nieuwe kunststofkleuren met linnenstructuur en 3 nieuwe acryl hoogglans kleuren een update van het folieassortiment met onder ander matte foliekleuren en ook het grepenassortiment is uitgebreid.

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...