Apparatuur

Keukenland Design Zutphen is leverancier van vele bekende merken inbouwapparatuur, ook zijn wij dealer van een aantal gespecialiseerde merken.

 

Om bij ons een goede prijs te ontvangen voor diverse inbouwapparatuur, kunt u ons het beste mailen, bellen of langskomen in de winkel. Wij kunnen u dan direct de gewenste informatie over het product geven en de juiste prijs. Ook als u nog niet weet welk type of merk u zoekt, maar wel bepaalde eisen en wensen heeft kunt u bij ons terecht.

 

Hieronder een selectie van apparatuur welke wij leveren, klik op het logo voor de website van de fabrikant. (dit is slechts een selectie van de vele merken die wij voeren)

 

  
 

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...