Keukens

Als kritisch consument stelt u hoge eisen aan uw nieuwe keuken. Het design is belangrijk, maar ook kwaliteit, gebruikersgemak en comfort spelen hierin een grote rol! Wij van Keukenland Design Zutphen denken dat wij u hierin perfect kunnen bedienen. Met merken als Nobilia, Punto en TriStar kunnen wij vrijwel aan alle wensen voldoen!Of het nu gaat om nostalgische modellen of hoogglans greeploos, wij zijn van alle markten thuis! Deze merken stellen hoge eisen aan hun product en geven daar een prima garantie op! Voordat de meubelen de fabriek verlaten worden ze eerst uitvoerig onderworpen aan een zeer uitgebreide testprocedure.

                                                          

 

Handgeschilderde keukens
Indien gewenst, kunnen wij u ook een handgeschilderde keuken aanbieden.

Uw keuken krijgt een extra ambachtelijke en nostalgische dimensie!!!

 

 

 

Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu 2-zijdig gelakte en 2-zijdig afgeronde fronten.

Lees meer...

Direct flame by Hotpoint

Hotpoint introduceert een serie stijlvolle Luce-gaskookplaten met Direct Flame-technologie. Dankzij deze revolutionaire technologie kook je tot twintig procent sneller dan met een traditionele brander van hetzelfde vermogen.

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...