Keukens

Als kritisch consument stelt u hoge eisen aan uw nieuwe keuken. Het design is belangrijk, maar ook kwaliteit, gebruikersgemak en comfort spelen hierin een grote rol! Wij van Keukenland Design Zutphen denken dat wij u hierin perfect kunnen bedienen. Met merken als Nobilia, Punto en TriStar kunnen wij vrijwel aan alle wensen voldoen!Of het nu gaat om nostalgische modellen of hoogglans greeploos, wij zijn van alle markten thuis! Deze merken stellen hoge eisen aan hun product en geven daar een prima garantie op! Voordat de meubelen de fabriek verlaten worden ze eerst uitvoerig onderworpen aan een zeer uitgebreide testprocedure.

                                                          

 

Handgeschilderde keukens
Indien gewenst, kunnen wij u ook een handgeschilderde keuken aanbieden.

Uw keuken krijgt een extra ambachtelijke en nostalgische dimensie!!!

 

 

 

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...