Direct flame by Hotpoint

Hotpoint introduceert een serie stijlvolle Luce-gaskookplaten met Direct Flame-technologie. Dankzij deze revolutionaire technologie kook je tot twintig procent sneller dan met een traditionele brander van hetzelfde vermogen. Daarnaast zijn de kookplaten zeer energiezuinig. De Luce-gaskookplaten beschikken bovendien over een elegant design en zijn daarmee een ware verrijking voor je keuken. De gaskookplaten maken onderdeel uit van een complete Luce-keukeninbouwserie.

 

De Luce-gaskookplaten hebben vlakke branders uit één stuk. Dankzij de Direct Flame-technologie – exclusief gepatenteerd door Indesit Company – zijn gerechten gelijkmatiger te verwarmen. Dit komt door de honderden kleine gaatjes die in de vlakke branders zitten. Dankzij deze gelijkmatige verdeling kookt de inhoud van een pan tot twintig procent sneller. Dit bespaart tot 22 procent aan energie. Het is niet voor niets dat de gaskookplaten een Ecotech-label hebben: een garantie dat ze goed zijn voor het milieu.

 

 

Dankzij een praktisch en stijlvol design zijn de gaskookplaten een modern kunstwerk in je keuken. Daarnaast ontbreken kieren volledig op het functionele en vlakke ontwerp van de plaat. Dit vereenvoudigt het schoonmaken en zorgt ervoor dat vuil zich niet ophoopt. De branders bestaan elk uit één stuk en zijn apart van elkaar af te wassen, ook in de vaatwasmachine. De gietijzeren pandragers bieden voldoende stabiliteit om elk soort pan te dragen.

 

“Gezinnen hebben het druk en er is vaak weinig tijd om te koken. Toch wil je graag snel een verantwoorde maaltijd op tafel zetten. De Luce-gaskookplaten zijn hiervoor een perfecte oplossing”, zegt Bas van Eijsden, Marketing Manager bij Indesit Nederland. “Dankzij de Direct Flame-technologie verkort je de kooktijd aanzienlijk, terwijl de kwaliteit van het eten bewaard blijft. Dat de serie gaskookplaten daarnaast zeer energiezuinig is, past helemaal in deze tijd van duurzaamheid. We zijn dan ook zeer trots dat ze Ecotech-gecertificeerd zijn.”

 

De Luce-gaskookplaat is verkrijgbaar in drie verschillende modellen.

  • Luce PKQ 755 D GH (K)/HA G: 75 centimeter brede gas-op-glaskookplaat in zwart glas met gietijzeren pannendragers. Vijf Direct Flame-gasbranders met gepatenteerde technologie. Geïntegreerde elektrische vonkontsteking, thermokoppelbeveiliging en semivlakke inbouw.
  • Luce PKQ 644 D GH (K)/HA G: 60 centimeter brede gas-op-glaskookplaat in zwart glas met gietijzeren pannendragers. Vier Direct Flame-gasbranders met gepatenteerde technologie. Geïntegreerde elektrische vonkontsteking, thermokoppelbeveiliging en semivlakke inbouw.
  • Luce PK 644 D GH X/HA G: 60 centimeter brede gaskookplaat in TVS met gietijzeren pannendragers. Vier Direct Flame-gasbranders met gepatenteerde technologie. Geïntegreerde elektrische vonkontsteking, thermokoppelbeveiliging en semivlakke inbouw.

De Luce-gaskookplaten zijn per direct beschikbaar.

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Direct flame by Hotpoint

Hotpoint introduceert een serie stijlvolle Luce-gaskookplaten met Direct Flame-technologie. Dankzij deze revolutionaire technologie kook je tot twintig procent sneller dan met een traditionele brander van hetzelfde vermogen.

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...