Over ons

Om u goed van dienst te kunnen zijn werken wij voor het maken van een ontwerp/offerte bij voorkeur op afspraak. Tijdens deze afspraak zullen wij alle vragen die u heeft beantwoorden en zal één van onze adviseurs alle wensen noteren en vanuit deze wensen een individueel keukenontwerp maken. Als dit ontwerp af is zullen wij dit samen met u tijdens een vervolg afspraak stap voor stap doornemen. Uiteraard krijgt u bij deze offerte een 3D tekening om een eerste indruk te krijgen van uw nieuwe keuken. Mocht u naar aanleiding hiervan aanpassingen wensen dan is dit uiteraard mogelijk, u beslist pas als alles volledig naar uw wens is. Dit allemaal geheel vrijblijvend!

 

 

Dus laat u niet verleiden door mooie praatjes als gratis apparatuur of gratis montage... Maar kom eens langs om in een ongedwongen sfeer uw droomkeuken te ontwerpen!

 

Wij hopen u snel te mogen begroeten hier in Zutphen, de koffie staat voor u klaar! Afspraken buiten openingstijden in overleg.

 

Met vriendelijke groet,

 

Richard Derksen.

 

 

Onze andere vestigingen:

Eigenaar: Erik Smit
Website: www.keukencoevorden.nl

 

 

 

 

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Direct flame by Hotpoint

Hotpoint introduceert een serie stijlvolle Luce-gaskookplaten met Direct Flame-technologie. Dankzij deze revolutionaire technologie kook je tot twintig procent sneller dan met een traditionele brander van hetzelfde vermogen.

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...