Praktische vaatwassers van Zanussi.

 

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.
De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd. Zo beschikken de apparaten over vijf programma’s en vier temperaturen. Alle modellen hebben een speciaal 30 minuten programma waarmee de vaat extra snel kan worden gedaan. De nieuwe Zanussi Quadro afwasautomaten zijn leverbaar in een volledig geïntegreerde uitvoering.

 

Space+: inhoud en toch standaard afmetingen
Space+ is Zanussi’s eerste afwasautomaat met extra veel ruimte. Hierdoor kun je ook grote borden en schalen in de afwasautomaat plaatsen. Zo hoef je bepaalde pannen, borden of schalen niet langer met de hand af te wassen omdat ze niet in de afwasautomaat passen.

 

 

 

Slim Dish: de vaatwasser voor kleine ruimtes
De Slim Dish afwasautomaat is slechts 45 centimeter breed waardoor hij perfect in kleinere ruimtes past en toch nog ruimte voor negen standaard couverts biedt. De Slim Dish is hierdoor vooral interessant voor alleenstaanden en kleinere gezinnen.

 

AUTO-programma
Daarnaast neemt het AUTO-programma bij beide machines het heft in eigen handen. Een sensor bepaalt het optimale programma aan de hand van de hoeveelheid vaat en de vuilgraad ervan. Je hoeft je dus niet langer druk te maken over het juiste programma, de afwasautomaat kiest voor jou.

 

De nieuwe Zanussi Quadro afwasautomaten zijn vanaf het voorjaar van 2012 verkrijgbaar.

 

 Bron: www.welke.nl

Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu 2-zijdig gelakte en 2-zijdig afgeronde fronten.

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...