Portfolio

Familie Claassen - Zutphen

Wij hebben met plezier een keuken gekocht bij Richard. Wat ons aansprak was de rust en vrijheid tijdens de contacten. Geen gedoe, rustig kijken, plan uitwerken, weer eens aanpassen en wat overleg. Tot we tevreden waren over het ontwerp in combinatie met de prijs. De prijs kwaliteit verhouding is echt meer dan prima. We genieten nu al anderhalf jaar lang nog elke dag van de keuken!

SlideshowFX: Album not found
(Activate full report mode to get more details)

 


 

Familie Galama - Eefde

Onze verbouwing van de gehele benedenverdieping hield ook het verplaatsen van de keuken in naar de andere kant van het huis. Dat vroeg veel voorbereiding en veel shoppen om het plaatje in ons hoofd compleet en kloppend te krijgen. Okay, en toen was op een gegeven moment het beeld voor ons rond, als een te realiseren droom.
Maar dan…  zoveel keukenzaken met zoveel verkopers die links of rechtsom spraken om ons in een bepaalde richting te manoeuvreren. Pfff. En toen… kwamen we bij Keukenland Design Zutphen. Het was duidelijk dat Richard stáát voor de kwaliteit van zijn keukens. Hij informeerde ons in prettige sfeer en objectief over de voor en tegens van mogelijke keuzes. Het bijzondere en door ons zeer gewenste, was dat Richard volledig open was voor het optische en praktische keukenbeeld dat wij wilden realiseren in het totale verbouwingsbeeld. Ongebruikelijke materialen? Geen probleem, Richard ging er achteraan of kwam in een ander geval met een ons onbekende, maar prachtige ‘nieuwe’ houtsoort voor het barblad. Afwijkende kleurstellingen en maten? De 3-D tekening gaf inzicht en bracht mogelijke problemen aan het licht om gezamenlijk op te lossen. Strakke planning i.v.m. de totale verbouwing? Daar werd soepel op ingespeeld zodat we in 2 maanden tijd de gehele verbouwing konden realiseren. Waarbij ook onze dank uitgaat naar Jurgen die de keuken installeerde.
Om zo met elkaar samen te werken om een droomkeuken te kunnen realiseren op basis van onze eigenzinnige ideeën, is voor onze  goud waard geweest.
Maar ook degenen, die op andere basis een keuken wenst, kan rekenen op de vakmanschap, de betrokkenheid, het creatieve inzicht en inlevingsvermogen van Keukenland Design Zutphen voor een passende keuken. Doordat dit alles gekoppeld is aan prima service en een prima prijs/kwaliteit verhouding, kunnen wij ieder met keukenwensen Keukenland Design aanbevelen.
(Dit teruglezend, lijkt het wel een reclame verhaal, maar het is oprecht gemeend.)

SlideshowFX: Album not found


 

Familie Klaassen - Dieren

Wij wilden een andere keuken, onze oude keuken was behoorlijk gedateerd. Wij zijn via een schoonzus aan het adres van Richard gekomen. Het was het eerste keukenbedrijf dat wij bezochten en wij hadden gelijk een goede indruk. Richard heeft kennis van zaken en dat is wel zo handig als je een keuken gaat kopen. Dat doe je immers niet zo vaak.

Er stond bij Richard een hele mooie keuken opgesteld, en vanuit deze keuken hebben wij, samen met Richard, onze keuken samengesteld. Richard gaf ons handige tips, goede ideeën en ook met de prijs konden we het eens worden.

Wij zijn ook nog naar een paar andere keukenzaken geweest, maar telkens was toch onze conclusie dat wij in Zutphen ons het prettigst hadden gevoeld. Wij hebben dan ook bij Keukenland Design onze keuken gekocht, waar we heel erg gelukkig mee zijn. De keuken is helemaal naar onze smaak.

Kortom Keukenland Design is voor ons een hele goede aanrader mocht er een nieuwe keuken aangeschaft worden. Richard heeft verstand van zaken, levert goede kwaliteit en vooral ook goede service.

SlideshowFX: Album not found


Klik hier voor pagina 2 met onze geleverde keukens

SlideshowFx Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...