Familie Smit - Zutphen

Bij het zoeken naar een nieuwe keuken hebben we een aantal bedrijven bezocht, maar we kozen voor Keukenland Design Zutphen wegens het goede en deskundige advies, de flexibele instelling en de prettige samenwerking. Het was fijn dat het regelen van alle bijkomende zaken, zoals installateur en stukadoor voor ons gedaan werd en deze van prima kwaliteit waren. Alle afspraken werden stipt nagekomen en de montage was perfect. We zijn dan ook zeer tevreden.

SlideshowFX: Album not found
(Activate full report mode to get more details)


 

Familie Jansen-Hoekjan - Giesbeek

Via vrienden zijn wij in contact gekomen met Richard Derksen van Keukenland Design in Zutphen. Wij hadden daarbij zeer expliciete wensen die door Richard in een prachtig ontwerp werden omgezet. Ook meerdere, soms ingrijpende wijzigingen werden enkele weken later zonder problemen doorgevoerd. Richard gaf daarbij uitstekend advies, waarbij hij ook tegengas durft te geven. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Richard weet een perfecte balans te vinden in kwaliteit en prijs, iets wat altijd maar afwachten is bij de grote keukenketens.

Goed advies, betrokken, betrouwbaar en een eerlijke prijs. Dat is Keukenland Design voor ons gebleken.

 

SlideshowFX: Album not found


 

Familie Nooteboom - Zutphen

Via een tip van een familielid zijn we bij Keukenland Design Zutphen terecht gekomen.

De eerste indruk was direct al goed en Richard neemt ruim de tijd voor het uitwerken van de tekening van de keuken.

Daarnaast durft hij advies te geven of juist tegen de wens van een klant in te gaan. Hij omkleed dit met duidelijke argumenten die steekhoudend zijn. Ook doet hij bepaalde dingen juist niet omdat hij probeert verder te denken dan alleen een mooie opstelling van de keuken.

Ook heeft Richard voor ons de hele planning geregeld van de werkzaamheden van de installateur, stukadoor en timmerman en dit ging vlekkeloos. Ook de tip voor de achterwand van de keuken (Bokmerk) bleek een gouden tip.

De kwaliteit die Richard biedt is uitstekend te noemen en een echte aanrader. Hier kan geen keukengigant tegenop.

Ook daarnaast een pluim voor zowel Marco (installateur), Casper (stukadoor) en Jurgen (timmerwerken en plaatsen van de keuken). Ook zij namen met bijna goed geen genoegen. Vakwerk dus !!


SlideshowFX: Album not found

 

Terug naar pagina 1

SlideshowFx Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu 2-zijdig gelakte en 2-zijdig afgeronde fronten.

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...