Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

 

In de nieuwe catalogus van Tristar keukens hebben zij een prijsverlaging kunnen doorvoeren in hun greeploze kastenprogramma. Tristar heeft de kasten grondig onder de loep genomen en daar kunt u dus nu optimaal van profiteren.

 

Met name de hoge en halfhoge kasten zijn beter op elkaar afgestemd, corpushoogtes en corpusdieptes zijn aangepast en toch zijn ze er in geslaagd een prijsverlaging door
te voeren.

 

De maatvoering van de onderkasten en de hoge kasten is aangepast aan de wensen van de klant. De corpushoogte van de onderkasten is aangepast naar een hoogte van 780 mm. Daarnaast is de corpusdiepte van zowel de onderkasten als de hoge kasten gewijzigd naar een diepte van 575 mm.

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...