Vloeren

Bent u naast de keuken ook nog op zoek naar een nieuwe vloer ? Of wilt u alleen een nieuwe vloer ? Bij Keukenland Design Zutphen is dit geen enkel probleem, wij kunnen u diverse vloeren leveren. Hierbij heeft u keuze uit onder andere:

 

Deze vloeren hebben wij in diverse kleuren en behandelingen, eiken gerookt, geolied, onbehandeld noem het maar op.

 

U ziet het, wij leveren TOP kwaliteit vloeren met garantie tot wel 15 jaar! Uiteraard is het laten leggen van de vloer geen probleem!

 

Nieuwe kleuren en fronten van Tristar

Tristar introduceert 7 nieuwe kunststof, 3 nieuwe kunststofkleuren met linnenstructuur en 3 nieuwe acryl hoogglans kleuren een update van het folieassortiment met onder ander matte foliekleuren en ook het grepenassortiment is uitgebreid.

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...