10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

Silestone is het enige merk dat een schriftelijke garantie biedt. Als marktleider en grootste producent van kwartsoppervlakken met een unieke antibacteriële bescherming onderstrepen wij het vertrouwen in ons merk door een unieke garantie van tien jaar op Silestone kwartsoppervlakken te geven.

Cosentino presenteert 10-jaar garantie op Silestone. Met vertrouwen in ons product voor uw gemoedsrust. We blijven vernieuwen! Lees hieronder de te volgen stappen en de vereisten om de Silestone garantie te kunnen invullen en activeren.

Garantievoorwaarden:
10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur:

  1. Deze garantie is pas geldig als de gebruiker over de aankoopbon beschikt.
  2. Cosentino vervaardigt geen werkbladen, maar is producent en leverancier is van platen. Wanneer de aangeboden garantie van 10 jaar van toepassing is, wordt al het nodige materiaal aangeleverd voor de vervanging van het werkblad, maar de productie- en installatiekosten van het product worden niet door Cosentino gedekt.
  3. De garantie dekt geen vervaardigings- of installatiedefecten van het product, aangezien Cosentino deze handelingen niet verricht.

Om direct uw garantie aan te vragen klik hier

Nieuwe kleuren en fronten van Tristar

Tristar introduceert 7 nieuwe kunststof, 3 nieuwe kunststofkleuren met linnenstructuur en 3 nieuwe acryl hoogglans kleuren een update van het folieassortiment met onder ander matte foliekleuren en ook het grepenassortiment is uitgebreid.

Lees meer...

Mooi koken met ATAG

ATAG’s passie voor koken is beloond met de prestigieuze en internationale designprijs: de Red Dot Design Award Winner 2012. De jury kende de Award toe aan de ATAG AirLogic HR eilandafzuigkappen Futura (ES1211UAM) en Waal (ES1211NAM) voor het ´kwalitatief hoogstaande en innovatieve design van hoog niveau´.

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...