Nieuwe kleuren en fronten van Tristar

 

We kunnen u een aanzienlijke uitbreiding van het kunststof kleurenassortiment aanbieden. Diverse houtstructuren en unikleuren zijn vervangen door meer eigentijdse en actuele kleuren.

 

Naast de uitbreiding op het kunststof kleuren assortiment komt er ook een toevoeging in de vorm van 3 nieuwe kunststofkleuren met een linnenstructuur. De kleuren zijn donkergrijs, wit en beige en zijn leverbaar als frontkleur en als corpuskleur (zichtzijde). Ook het acryl hoogglans pakket is uitgebreid met 3 kleuren te weten: staalgrijs, betongrijs en cappuccino. Zoals eerder gemeld zijn deze kleuren 2-zijdig hoogglans afgewerkt.

 

  

 

Ook de foliekleuren zijn onder de loep genomen. Enkele kleuren zijn verdwenen maar er zijn ook veel nieuwe kleuren en varianten voor teruggekomen. Grootste wijziging is de introductie van de matte folies. Een front afgewerkt met deze folie kan de vergelijking met een gelakt front met gemak doorstaan. De matte folies zijn alleen leverbaar in de modellen Radius / Hydra / Metis / Indus en Mercurius.

 

Tot slot hebben we ook de grepen kritisch bekeken. Hier heeft een kleine wijziging plaatsgevonden. Een viertal grepen zijn vervangen door actuelere grepen zodat wij u ook hier in niet teleur hoeven te stellen.

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Direct flame by Hotpoint

Hotpoint introduceert een serie stijlvolle Luce-gaskookplaten met Direct Flame-technologie. Dankzij deze revolutionaire technologie kook je tot twintig procent sneller dan met een traditionele brander van hetzelfde vermogen.

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...