Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

 

In de nieuwe catalogus van Tristar keukens hebben zij een prijsverlaging kunnen doorvoeren in hun greeploze kastenprogramma. Tristar heeft de kasten grondig onder de loep genomen en daar kunt u dus nu optimaal van profiteren.

 

Met name de hoge en halfhoge kasten zijn beter op elkaar afgestemd, corpushoogtes en corpusdieptes zijn aangepast en toch zijn ze er in geslaagd een prijsverlaging door
te voeren.

 

De maatvoering van de onderkasten en de hoge kasten is aangepast aan de wensen van de klant. De corpushoogte van de onderkasten is aangepast naar een hoogte van 780 mm. Daarnaast is de corpusdiepte van zowel de onderkasten als de hoge kasten gewijzigd naar een diepte van 575 mm.

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Zelfdenkende oven van Pelgrim

De nieuwste De i-Bake is de nieuwe geavanceerde oven van Pelgrim. De oven heeft een uniek bedieningssysteem en beschikt over maar liefst 65 voorgeprogrammeerde recepten. Dus of je nu een hobbykok bent of een beginner: iedereen kan koken met de i-Bake!

Lees meer...