Praktische vaatwassers van Zanussi.

 

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.
De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd. Zo beschikken de apparaten over vijf programma’s en vier temperaturen. Alle modellen hebben een speciaal 30 minuten programma waarmee de vaat extra snel kan worden gedaan. De nieuwe Zanussi Quadro afwasautomaten zijn leverbaar in een volledig geïntegreerde uitvoering.

 

Space+: inhoud en toch standaard afmetingen
Space+ is Zanussi’s eerste afwasautomaat met extra veel ruimte. Hierdoor kun je ook grote borden en schalen in de afwasautomaat plaatsen. Zo hoef je bepaalde pannen, borden of schalen niet langer met de hand af te wassen omdat ze niet in de afwasautomaat passen.

 

 

 

Slim Dish: de vaatwasser voor kleine ruimtes
De Slim Dish afwasautomaat is slechts 45 centimeter breed waardoor hij perfect in kleinere ruimtes past en toch nog ruimte voor negen standaard couverts biedt. De Slim Dish is hierdoor vooral interessant voor alleenstaanden en kleinere gezinnen.

 

AUTO-programma
Daarnaast neemt het AUTO-programma bij beide machines het heft in eigen handen. Een sensor bepaalt het optimale programma aan de hand van de hoeveelheid vaat en de vuilgraad ervan. Je hoeft je dus niet langer druk te maken over het juiste programma, de afwasautomaat kiest voor jou.

 

De nieuwe Zanussi Quadro afwasautomaten zijn vanaf het voorjaar van 2012 verkrijgbaar.

 

 Bron: www.welke.nl

Tristar greeploos, nog voordeliger...

Tristar, heeft voor 2012 het greeploze programma voor u nog aantrekkelijker gemaakt...

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...