10 jaar garantie op Silestone werkbladen.

Silestone is het enige merk dat een schriftelijke garantie biedt. Als marktleider en grootste producent van kwartsoppervlakken met een unieke antibacteriële bescherming onderstrepen wij het vertrouwen in ons merk door een unieke garantie van tien jaar op Silestone kwartsoppervlakken te geven.

Cosentino presenteert 10-jaar garantie op Silestone. Met vertrouwen in ons product voor uw gemoedsrust. We blijven vernieuwen! Lees hieronder de te volgen stappen en de vereisten om de Silestone garantie te kunnen invullen en activeren.

Garantievoorwaarden:
10 Jaar garantie op het materiaal voor Silestone keukenwerkbladen voor privé woonruimten, uitsluitend indien geïnstalleerd door een bevoegde verwerker/ installateur:

  1. Deze garantie is pas geldig als de gebruiker over de aankoopbon beschikt.
  2. Cosentino vervaardigt geen werkbladen, maar is producent en leverancier is van platen. Wanneer de aangeboden garantie van 10 jaar van toepassing is, wordt al het nodige materiaal aangeleverd voor de vervanging van het werkblad, maar de productie- en installatiekosten van het product worden niet door Cosentino gedekt.
  3. De garantie dekt geen vervaardigings- of installatiedefecten van het product, aangezien Cosentino deze handelingen niet verricht.

Om direct uw garantie aan te vragen klik hier

Gelakte fronten voortaan 2-zijdig gelakt bij Tristar.

Voorheen werden fronten bij Tristar 1-zijdig gelakt. Om hun kwaliteit nog verder te verbeteren, hebben zij nu 2-zijdig gelakte en 2-zijdig afgeronde fronten.

Lees meer...

Stilste afzuigkap ter wereld

De stilste afzuigkap ter wereld is vanaf nu een feit. Een afzuigkap 86% stiller met het door Falmec ontwikkelde N.R.S. Systeem. Slechts 42 decibel op stand 3 (500 m3/h).

Lees meer...

Nieuw in het assortiment 'Balsabeton'.

Hoogwaardig glasvezel versterkt betonsteen met een kern van polystyreen hardschuim. 60 tot 80 % gewichtsreductie ten opzichte van standaard betonsteen.

Lees meer...

Praktische vaatwassers van Zanussi.

Zanussi introduceert twee energieklasse A+ afwasautomaten. Deze apparaten zijn ontwikkeld om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. De nieuwe automaten maken deel uit van de Zanussi Quadro-serie inbouwapparaten. Onnodige functies en designdetails zijn verwijderd, terwijl het bedieningsgemak en de programma’s zijn vereenvoudigd.

Lees meer...