Keukenrenovatie

Een nieuwe keuken of toch liever een keukenrenovatie ? De indeling van uw huidige keuken bevalt eigenlijk nog prima. Alleen de kleuren van de keuken, het model van de fronten en het werkbad passen niet meer bij de rest van het interieur. U bent dus eigenlijk toe aan iets anders, maar u zit niet te wachten op een ingrijpende verbouwing. Keukenrenovatie biedt uitkomst: uw huidige keuken is de basis voor een nieuwe keuken van deze tijd. 

Bij ons is service geen vreemd woord, maar vanzelfsprekend. Juist bij renovatie van uw keuken komt het op een goed advies aan. Welke kookplaat pas in het gat van het al aanwezige werkblad, welke vaatwasser past zodanig dat het keukenfront ook na de vernieuwing een eenheid blijft. Als u via internet een huishoudelijk apparaat koopt, krijgt u niet altijd een juist advies op maat en kan daardoor voor vervelende verassingen zorgen. Bij Keukenland Design Wolvega, kunnen wij u op al deze vragen een juist antwoord geven. 

Vervangen van de apparatuur:
In een Nederlands huishouden kan men normaal gesproken een kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en een vaatwasser vinden. Gemiddeld doen al deze apparaten tussen de 8 en 10 jaar hun dienst en verbruiken ze rond de € 300,- per jaar. Ongeveer een derde daarvan kan worden bespaard als alle apparaten door moderne apparaten worden vervangen. Alleen al het stroomverbruik van de koelkast is sinds 1994 met 48% verminderd ! Wie energie bespraart, is ook milieubewust. Een moderne vaatwasser bijvoorbeeld, met een verbruik van 7 liter, verbruikt 2400 liter water minder per jaar.

Als specialist op keukenrenovatie geven wij u graag informatie over de huidige energiezuinige en milieuvriendelijke apparatuur 

De voordelen op een rijtje: 

  • kostenbesparende vernieuwing en vervanging
  • aanzienlijke besparing van energiekosten door vervanging van moderne apparatuur
  • tijdsbesparing dankzij goed op elkaar afgestemde materialen en apparaten
  • korte ombouwtijd door professionals
  • alle service onder 1 dak
  • nog meer plezier aan uw 'huidige' keuken