Portfolio

Deze sfeervolle keuken mogen plaatsen in Loenen. 
Er is hier gekozen voor een mooi robuust fornuis van het merk Lofra met het gemak van inductie. De overige apparatuur, zoals vaatwasser, oven + magnetron, koel-/vries-combinatie is van Bosch. De afzuigunit is van Airodesign en heeft een externe motor, welke in de garage geplaatst is(een nog stillere optie).Het werkblad is van onderhoudsvriendelijk keramiek in een beton look. Uiteraard mag een Quooker Flex in zo'n fraaie keuken niet ontbreken.
Wij wensen Bianca en Diederik heel veel fijne kookmomenten.

     

     

     

     

 

Hand geschilderde keuken in Ellecom
Vandaag deze zeer fraaie hand geschilderde keuken bij de familie Austie opgeleverd. Door het weghalen van een muur en het half in de muur plaatsen van de hoge kasten, hebben wij aan de achterzijde een ruimte gecreëerd voor de wasmachine en droger. Verder is de keuken voorzien van mooie eiken laden en bijbehorende verdeling op maat. De apparatuur is overwegend van Bosch, maar voor de grote oven is heel bewust voor Boretti gekozen. De kookplaat is van Atag en een echt paradepaardje in zijn soort met de vulcano wokbrander. Voor het composiet werkblad is gekozen voor een robuuste grain uitvoering en dit is doorgevoerd in de vensterbanken. Uiteraard mag een mooie Quooker Flex met bijbehorende zeeppomp niet ontbreken in zo'n keuken.
Wij wensen de familie Austie veel gezellige en smaakvolle momenten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Greeploze keuken in Twello
Fraaie houten keuken gecombineerd met een hoge kastenwand in wit hoogglans. Het werkblad is van onderhoud vriendelijk keramiek in een mooie marmerlook, wat de keuken een sjieke uitstraling geeft. De apparatuur is van Bosch met een plafondunit van Airodesign. Ook een Quooker Flex ontbreekt hier niet, evenals de in het werkblad geïntegreerde wandcontactdoos. Een ander mooi detail is de vaatwasser deur, waarbij de komgreep in de deur doorloopt. 
Geniet van jullie droomkeuken John en Edwin